Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους συνεργούς Ξηρού

Στον Κορυδαλλό βρίσκεται ο Ξηρός, μέχρι την μεταγωγή του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας

elas_624432510

Τη νεαρή γυναίκα που νοίκιασε με πλαστή ταυτότητα το σπίτι στην Περαχώρα Λουτρακίου, αλλά και έναν ακόμη άνδρα συνεργό του Χριστόδουλου Ξηρού, που νοίκιασε το κρησφύγετο της Ανάβυσσου, αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.

Εν τω μεταξύ, στον Κορυδαλλό βρίσκεται ο Χριστόδουλος Ξηρός, μέχρι την μεταγωγή του στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού.

Το σπίτι στο Λουτράκι είχε ενοικιασθεί πριν από ένα μήνα με την πλαστή ταυτότητα της 23χρονης «Ελένης Μελάνη», που βρέθηκε στο καταφύγιο στην Ανάβυσσο.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μεταφέρθηκαν τα δύο οχήματα που βρέθηκαν στη δεύτερη γιάφκα, στην οποία οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πρόκειται για ένα κλεμμένο βαν, που εκτιμάται πως θα χρησιμοποιείτο ως «παγιδευμένο» αυτοκίνητο στη σχεδιαζόμενη επίθεση στις Φυλακές Κορυδαλλού, και ένα τζιπ, το οποίο είναι ίδιας μάρκας και χρώματος με το όχημα διαφυγής που χρησιμοποίησαν οι δράστες της ληστείας του Δίστομου το καλοκαίρι, ληστεία που είχε αποδοθεί στην ομάδα Μαζιώτη.

Στο κρησφύγετο του Λουτρακίου βρέθηκαν επίσης δυο τσουβαλιά με υλικό για την κατασκευή εκρηκτικών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και του έτερου γνωστού συνεργού του Ξηρού, του 30χρονου άνδρα που ενοικίασε το καταφύγιο-οπλοστάσιο στην Ανάβυσσο, εμφανιζόμενος ως υπαξιωματικός του Ναυτικού με το όνομα «Θεοχάρης».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By