Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Σε γεμάτη από αίθουσα γυναίκες η Όλγα Κεφαλογιάννη

Μια διαφορετική βραδιά στο Θέατρο Αλίκη

kefalogianni-olga2

Μια διαφορετική βραδιά διοργάνωσε χθές στο Θέατρο Αλίκη η Όλγα Κεφαλογιάννη. Μια βραδιά, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, όπου δεν ακούστηκαν τα συνηθισμένα προεκλογικά λόγια. Οι καλεσμένες της Υπουργού Τουρισμού και υποψήφιας στην Α” Αθήνας μίλησαν για τη σύγχρονη Ελληνίδα, για την καριέρα, τον κοινωνικό της ρόλο αλλά και την πολιτική στην Ελλάδα του 2015.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κάλεσε τις γυναίκες «να καταρρίψουν τα στερεότυπα και να δημιουργήσουν νέα πρότυπα», όπως χαρακτηριστικά είπε, σε κάθε τομέα δραστηριοποίησής τους.

Στην συζήτηση συμμετείχαν η Άννυ Ηλιοπούλου, εκδότρια του ΑΘηνοράματος, η Βάσω Κόλλια Γενική Γραμματέας Ισότητας, η Κατερίνα Σάββα, Διευθύνουσα της εταιρείας TheNewtons Laboratory, και η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, που συντόνισε τη σημερινή βραδιά. ‪

Στην γεμάτη από γυναίκες αίθουσα του Θεάτρου βρέθηκαν και έκαναν μια σύντομη παρέμβαση οι Χριστιάνα Καλογήρου, Υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, η Νίκη Κεραμέως, Υποψήφια Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, η Ρόδη Κράτσα, πρώην Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Ζέτα Μπέλλου-Παπακωνσταντίνου Υποψήφια στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By