Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Σε λειτουργία το πρώτο κατάστημα Tesla στην Ελλάδα

Στο Μαρούσι έχει έδρα η Tesla Athens. Τη Δευτέρα τοποθετήθηκαν οι πρώτες πινακίδες με το όνομα της μάρκας και στις 21 Νοεμβρίου ανοίγει η έκθεση για κοινό.

Στην τελική ευθεία για να ξεκινήσει τη λειτουργία της πρώτης ης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα βρίσκεται η Tesla Athens. Όπως αποκαλύψαμε στα «Νέα της Πιάτσας Νο357» η αμερικάνικη φίρμα τοποθέτησε τις πρώτες πινακίδες τη Δευτέρα το βράδυ.

Η επίσημη αντιπροσωπεία έχει έδρα στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Κηφισίας 7 στη διασταύρωση με την οδό Νεαπόλεως. Το σημείο βρίσκεται στην κάθοδο προς Αθήνα, λίγο μετά το νοσοκομείο Υγεία και… μεσοτοιχία με την «Αυτοκίνηση».

Προς το παρόν δεν είναι ανοιχτή για το κοινό, καθώς τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν τα αυτοκίνητα, που θα αποτελούν και όλη τη γκάμα των μοντέλων. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στην έκθεση θα υπάρχει (προς τα τέλη του έτους, αρχές το 2023) και το Tesla Model S Plaid, των 1.022 ίππων.

Πότε ανοίγει για το κοινό;

Στο συγκεκριμένο σημείο εκτός από την έκθεση θα έχουν έδρα και τα στελέχη – εργαζόμενοι της Tesla στην Αθήνα, ενώ από αυτό το σημείο θα πραγματοποιούνται και οι παραδόσεις. Αντίστοιχα το service πραγματοποιείται σε άλλο μέρος ενώ πρόσφατα προστέθηκε στο δίκτυο συνεργατών service και η kosmocar.

Η πρώτη αντιπροσωπεία Tesla θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία της τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By