Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Σε παράκρουση ο Τραμπ: Δεν παραδέχθηκα τίποτα, ο Μπάιντεν κέρδισε μόνο για τα ΜΜΕ των fake news!

Να βγάλει “τρελό” όλον τον πλανήτη επιχειρεί ο Τραμπ που μέσα σε λίγες ώρες αρχικά παραδέχθηκε εμμέσως την ήττα του, για να ανασκευάσει λίγο αργότερα και να κάνει πάλι λόγο για fake news.

Τα γυρίζει τώρα ο Τραμπ.

Λίγη ώρα μετά την έμμεση -και κατά λάθος;- παραδοχή του ότι έχασε τις εκλογές, με νέα του ανάρτηση ωρύεται και κάνοντας το μαύρο άσπρο, υποστηρίζει ότι δεν παραδέχθηκε τίποτε (σσ δηλαδή την ήττα του) αλλά ο Μπάιντεν κέρδισε μόνον για τα μέσα ενημέρωσης των fake news.

“Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Ήταν “πειραγμένες” εκλογές” συμπληρώνει ο Τραμπ.

Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα με ανάρτησή του στο Twitter ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμμέσως πλην σαφώς παραδεχόταν την ήττα του από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών και πλέον εκλεγμένο Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν. Ή τουλάχιστον αυτό κατλάβινε όλος ο κόσμος. Εκτός από τον ίδιος τον Τραμπ, που αναγκάστηκε να ανασκευάσει.

“Κέρδισε (σσ ο Μπάιντεν) επειδή οι εκλογές ήταν “πειραγμένες”. Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία των ακραίων αριστερών, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα ψεύτικα και σιωπηρά ΜΜΕ και πολλά άλλα!”, έγραψε συγκεκριμένα ο Τραμπ.

Το γεγονός της παραδοχής της ήττας -έστω και έμμεσης- δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Παρασκευή ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έμοιαζε να προβαίνει στην πρώτη έμμεση παραδοχή της ήττας του στις αμερικανικές εκλογές από τον Τζο Μπάιντεν.

«Η δική μας κυβέρνηση δεν θα προβεί σε lockdown, δεν ξέρω τι θα κάνει… όποιος διοικεί στο μέλλον. Μόνον ο χρόνος θα μας πει. Εμείς, πάντως, δεν εγκρίνουμε ένα νέο γενικευμένο lockdown», τόνισε συγκεκριμένα.

Πάντως χθες, φεύγοντας από τον Λευκό Οίκο για να πάει να παίξει γκολφ, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, ο οποίος ακόμη δεν είχε αποδεχτεί τη νίκη του Τζο Μπάιντεν, μπόρεσε να δει πολλές εκατοντάδες υποστηρικτών του που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο κέντρο της ομοσπονδιακής πρωτεύουσας. Η προεδρική αυτοκινητοπομπή πέρασε μπροστά από τη Φρίντομ Πλάζα, όπου οι διαδηλωτές φώναζαν με ενθουσιασμό «Άλλα τέσσερα χρόνια» και «ΗΠΑ, ΗΠΑ». Κάποιοι από αυτούς κρατούσαν σημαίες με το σύνθημα «Τραμπ 2020» ενώ στα πλακάτ τους είχαν γράψει «Ο καλύτερος πρόεδρος στην ιστορία» ή «Σταματήστε την κλοπή».

Την Παρασκευή (13/11) ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις «αυθόρμητες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα» και έγραψε στο Twitter ότι ίσως να περνούσε από τη διαδήλωση «για να πει μια καλημέρα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By