Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Σε ποια crypto startup επενδύουν οι Γκουίνεθ Πάλτροου, Άστον Κούτσερ και Τζάστιν Μπίμπερ

Δεκάδες είναι οι διάσημοι οι οποίοι έχουν επιλέξει να επενδύσουν τα χρήματά τους στη συγκεκριμένη εταιρεία. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος ράπερ Ντρέικ, οι Chainsmokers, η Εύα Λονγκόρια, ο Τζέισον Ντερούλο, η Πάρις Χίλτον, ο Σον Μέντες και άλλοι – Στα 3,4 δισ. η αξία της

Τι κοινό έχουν οι Γκουίνεθ Πάλτροου, Άστον Κούτσερ, Τζάστιν Μπίμπερ και Σνουπ Ντογκ;

Πέρα από το γεγονός ότι όλοι τους θεωρούνται κορυφαίοι στο είδος τους, συγκαταλέγονται επίσης, στη λίστα με τους τουλάχιστον, 60 νέους επενδυτές της startup fintech MoonPay.

Πιο αναλυτικά, δεκάδες είναι οι διάσημοι οι οποίοι έχουν επιλέξει να επενδύσουν τα χρήματά τους στη συγκεκριμένη εταιρεία. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος ράπερ Ντρέικ, οι Chainsmokers, η Εύα Λονγκόρια, ο Τζέισον Ντερούλο, η Πάρις Χίλτον, ο Σον Μέντες και άλλοι.

«Πολλοί από τους συγκεκριμένους celebrities διαθέτουν ήδη, χαρτοφυλάκια επιχειρηματικών κεφαλαίων. Αρκετοί μάλιστα, έχουν και τις δικές τους ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Όραμά μας είναι να «βοηθήσουμε τους πελάτες μας να κατανοήσουν πλήρως, τις ευκαιρίες γύρω από το Web3, το crypto και το metaverse», δήλωσε ο Σότο-Ράιτ, διευθύνων σύμβουλος της MoonPay σύμφωνα με το CNBC.

Οι επενδυτές αναμένεται να καταθέσουν συλλογικά 87 εκατομμύρια δολάρια σε έναν προηγουμένως ανακοινωμένο γύρο χρηματοδότησης 555 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την Tiger Global και την Coatue. Η αξία της MoonPay αποτιμάται αυτή τη στιγμή, στα 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το λογισμικό της εταιρείας η οποία ιδρύθηκε το 2018 με έδρα το Μαϊάμι, επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πουλούν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας συμβατικές μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, τραπεζικά εμβάσματα ή μέσω ψηφιακών πορτοφολιών όπως το Apple wallet ή το Google Pay.

Η MoonPay πουλάει επίσης, την τεχνολογία της σε άλλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του ιστότοπου κρυπτογράφησης Bitcoin.com και της αγοράς μη ανταλλάξιμων κουπονιών (NFT) OpenSea. Η υπηρεσία της χρησιμοποιείται πλέον, από περισσότερους από 10 εκατομμύρια πελάτες σε τουλάχιστον, 160 χώρες.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By