Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Σεισμός στην Αθήνα: Καθυστερήσεις στα δρομολόγια των πλοίων λόγω μποτιλιαρίσματος

Με καθυστέρηση αναχώρησαν ως τις 6 τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά, λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Συγκεκριμένα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά που ηταν προγραμματισμένα από τις 5 μέχρι και τις 6 το απόγευμα θα αναχωρούν μισή ώρα αργότερα.

Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους ανάστατος, πολλοί έφυγαν νωρίτερα από τις δουλειές τους με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας αλλά και του Πειραιά.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρισκόμαστε εν όψει μεγάλης καλοκαιρινής εξόδου οι συνθήκες στους δρόμους ήταν δραματικές με τα οχήματα να κινούνται «σημειωτόν». Πολλοί από τους οδηγούς κατευθύνονταν στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και της Ραφήνας.

Πλακιωτάκης: «θα λάβουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του χώρου»

«Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες και ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ.

Θέλαμε να αποκλείσουμε την απώλεια ανθρώπινης ζωής και θα λάβουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του χώρου», ανέφερε πριν από λίγο σε δηλώσεις του, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης ο οποίος βρέθηκε άμεσα στο σημείο κατάρρευσης του παλιού ταινιοδιάδρομου στο λιμάνι του Πειραιά.

«Είμαστε εδώ, είμαστε ψύχραιμοι, είμαστε παρόντες και αντιμετωπίζουμε την οποιαδήποτε δυσκολία», τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης .

(Visited 1 times, 1 visits today)
By