Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Σεπόλια: Άλλες τρεις φορές είχαν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν – Φωτογραφία σοκ με το θύμα νεκρό

Εν ψυχρώ εκτελέστηκε ένας άντρας στα Σεπόλια το απόγευμα της Κυριακής, 30.05.2021, όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr, με την υπόθεση να προκαλεί σοκ.

Απόγευμα Κυριακής, μέσα σε καφετέρια, σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή όπως τα Σεπόλια. Αυτό ήταν το σκηνικό της στυγνής δολοφονίας του άνδρα από έναν άγνωστο, ο οποίος μπήκε στην καφετέρια φορώντας τζόκεϊ καπέλο και ιατρική μάσκα για τον κορονοϊό.

Οι πληροφορίες του newsit.gr ανέφεραν πως ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές με όπλο των εννέα χιλιοστών, ενώ το θύμα είναι νεκρό καθώς δέχτηκε πυρά στο κεφάλι και το σώμα.

Άμεσα στην καφετέρια βρέθηκαν και άνδρες του Ανθρωποκτονιών, ενώ το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως αυτή ήταν η τέταρτη (!) φορά που το θύμα δεχόταν πυρά:

-Η πρώτη, είχε σημειωθεί το 2008 στην Αχαρνών.
-Η δεύτερη, το 2019 στον σταθμό Λαρίσης.
-Η τρίτη, πριν τέσσερις μήνες στον Άγιο Παντελεήμονα.
-Η τέταρτη σήμερα, Κυριακή 30.05.2021, η οποία ήταν και η «φαρμακερή», καθώς ο άνδρας έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι Αρχές εμφανίζονται βέβαιες πως η εν ψυχρώ εκτέλεση στα Σεπόλια συνδέεται με κάποιο τρόπο με την συμμορία -με σχέσεις με την Αλβανική Μαφία- που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την ΕΛΑΣ (σ.σ. διαβάστε εδώ αναλυτικά το χρονικό).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By