Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

ΣΕΒ: Ο πρόεδρος έφυγε από τα εγκαίνια της ΔΕΘ λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΕΒ δίνει διευκρινίσεις για την αποχώρηση του Θεόδωρου Φέσσα από το Βελλίδειο μόλις ξεκίνησε η ομιλία του πρωθυπουργού

Σε ανειλημμένη υποχρέωση, αλλά και στην καθυστέρηση της έναρξης της τελετής των εγκαινίων αποδίδει ο ΣΕΒ την αποχώρηση του προέδρου του, Θεόδωρου Φέσσα από την αίθουσα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, μόλις ξεκίνησε η ομιλία του πρωθυπουργού.

Η αποχώρηση του κ. Φέσσα προκάλεσε αίσθηση και αρκετά σχόλια, ενώ για το ζήτημα ρωτήθηκε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που σχολίασε: «Δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω . Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας».

Ως εκ τούτου, ο ΣΕΒ προχώρησε σε διευκρινήσεις για την αποχώρηση του κ. Φέσσα, την οποία απέδωσε σε ανειλημμένη υποχρέωση, καθώς έπρεπε να μεταβεί με την τελευταία πτήση στην Αθήνα.

«Ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετέβη στην Θεσσαλονίκη για να παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ και για να παρακολουθήσει τις ομιλίες της τελετής έναρξης, που είχαν
προγραμματισθεί για τις 19:00 του Σαββάτου.

Για διάφορους λόγους, η έναρξη της τελετής καθυστέρησε και λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ αποχώρησε πριν τη λήξη της, ώστε να μεταβεί με την τελευταία πτήση στην Αθήνα», διευκρίνισε ο ΣΕΒ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By