Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022

Σφοδρή επίθεση από Ποτάμι σε Καλογρίτσα

«Οι φίλοι δεν πληρώνουν» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη

potamiΜε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι διερωτάται αν σχετίζεται η υπόθεση φοροδιαφυγής του κ. Καλογρίτσα με την απομάκρυνση των επικεφαλής του Κέντρου Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου

Το πόρισμα του Κέντρου Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου, που αποκάλυψε πως ο Χρήστος Καλογρίτσας δήλωνε πως ζούσε με 300 ευρώ το μήνα, προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Με ανακοίνωσή του, το Ποτάμι διερωτάται αν σχετίζεται η υπόθεση φοροδιαφυγής του κ. Καλογρίτσα με την απομάκρυνση των επικεφαλής του Κέντρου Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου.

«Ενας εργολάβος, φίλος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χειροκροτεί από την πρώτη σειρά τον μεγάλο καναλάρχη Ν.Παππά που μιλά για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ύστερα από λίγες μέρες ο εργολάβος, με δάνεια και εγγυήσεις από τράπεζα υπό κυβερνητικό έλεγχο παίρνει κανάλι», αναφέρει, αρχικά, το Ποτάμι και προσθέτει:

«Σήμερα αποκαλύπτεται από το »Πρώτο Θέμα», ότι ο φίλος εργολάβος – καναλάρχης, δηλώνει ότι ζει στα όρια της φτώχειας και παίρνει κι επιστροφή απο την εφορία! Πόση υποκρισία πια; Και πόση κοροϊδία μπορούν να ανεχθούν όσοι ακόμη τους στηρίζουν;»

«Kι ένα ερώτημα: Είναι άσχετη η υπόθεση της φοροδιαφυγής Καλογρίτσα με την πρόσφατη απομάκρυνση των επικεφαλής του Κέντρου Φορολόγησης Μεγάλου Πλούτου;», διερωτάται.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By