Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Show μικροκομματικής προπαγάνδας από τον Τσίπρα στο Μουσείο της Ακρόπολης

Εκεί που φιλοδοξούμε να υποδεχτούμε τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, διοργανώνουμε show μικροκομματικής προπαγάνδας

tsipras-akropoli

όπως αποφασίστηκε σε συσκέψεις στο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη θα μιλήσει σε εκδήλωση της κυβέρνησης που θα λάβει χώρα στο Μουσείο της Ακρόπολης. Στόχος της απόφασης αυτής είναι να δοθεί πανηγυρικός τόνος στην εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν πολλοί υπουργοί, ενώ θα παρουσιαστεί το «κυβερνητικό σχέδιο για τη δίκαιη ανάπτυξη».

Αυτή η χρήση του μουσείου της Ακρόπολης δεν μπορόυσε να μείνει ασχολίαστη από το ΠΑΣΟΚ που σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για Show μικροκομματικής προπαγάνδας σε ένα χώρο που φιλοδοξούσαμε να να υποδεχτούμε τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει πως «μετά την απαξίωση των αρίστων και της αριστείας, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ υποβαθμίζει επιδεικτικά έναν χώρο που συμβολίζει τις πανανθρώπινες και οικουμενικές αξίες«.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ: 

Σε μια εποχή που ο Πολιτισμός στη χώρα πλήττεται βάναυσα, η Κυβέρνηση προχωρά στην – πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά για μουσείο – χρήση του Μουσείου της Ακρόπολης για κυβερνητικές ανακοινώσεις. Τι ειρωνεία…

Εκεί που φιλοδοξούμε να υποδεχτούμε τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, διοργανώνουμε show μικροκομματικής προπαγάνδας. Δυστυχώς, μετά την απαξίωση των αρίστων και της αριστείας, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ υποβαθμίζει επιδεικτικά έναν χώρο που συμβολίζει τις πανανθρώπινες και οικουμενικές αξίες.

(Visited 1 times, 1 visits today)