Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Σύγχυση και vertigo στο twitter του Δημήτρη Παπαδημούλη

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αποκάλεσε τον ομογάλακτο του Πάνου Καμμένου Νάιτζελ Φάρατζως ανεύθυνο για την στάση του πριν και μετά το δημοψήφισμα

papadimoulis

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης που έχει απασχολήσει αρκετές φορές την κοινή γνώμη με τις αναρτήσεις του, με τελευταία φορά, αυτή που έκανε όταν έστειλε τα συγχαρητήρια του στους Ποδέμος για τη νίκη τους, που εξελίχθηκε σε φιάσκο, σήμερα τιτίβισε ξανά.

Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αποκάλεσε τον ομογάλακτο του Πάνου Καμμένου Νάιτζελ Φάρατζ αλλά και τον Μπόρις Τζόνσον ως ανεύθυνους για την στάση τους πριν και μετά το δημοψήφισμα, αποσιωπώντας, ή μάλλον καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο, το μέγεθος της ευθύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τόσο για την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, όσο και για την στάση της πριν και από αυτό.

Μία στάση που ξεκίνησε από το ηρωικό και παλλαϊκό ΌΧΙ για να γίνει στην εφαρμογή ΝΑΙ με καπέλο ένα ακόμα μνημόνιο και capital control.

Προφανώς όμως για αυτές τις ευθύνες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι λαλίστατα για όσα συμβαίνουν στις πλάτες άλλων λαών  θα κρατήσουν για καιρό «σιγήν ιχθύος»

 

(Visited 1 times, 1 visits today)