Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη μικρή Άννυ

Η μικρή βίωνε συνεχώς ενδοοικογενειακή βία σύμφωνα με ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ

728x348xanny-goneis-dolofonia-aima-.jpg,qitok=BNaECj2P.pagespeed.ic.AoK-ua4RCr

Αποκάλυψη που σοκάρει και πραγματικά δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για τον τρόπο λειτουργίας του κράτους έγινε το πρωί της Τετάρτης από την ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ που παρακολουθούσε το ζευγάρι του 27χρονου πατροκτόνου και της 24χρονης μάνας.

«Τρία χρόνια με είχε ορίσει το κράτος να παρακολουθώ το ζευγάρι και έχω κάνει τέσσερις ενστάσεις να γίνει άρση της κηδεμονίας και να παραμείνει το παιδί στη γιαγιά και τον παππού», είπε η Μαρία Καλογεροπούλου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Στο ερώτημα γιατί δεν προχώρησε η άρση της κηδεμονίας η κ. Καλογεροπούλου απάντησε ότι ήταν θέμα του εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με την ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ, η οποία σύμφωνα με όσα υποστήριξε δεχόταν επισκέψεις από το ζευγάρι μέχρι πριν από 3 μήνες, ο πατέρας έπασχε από διπολική διαταραχή.

«Ο πατέρας παντελώς αδιάφορος για το παιδί. Η μητέρα ναι μεν το ήθελε το παιδάκι, αλλά πως το ήθελε. Να το μεγαλώνουν άλλοι, εκ του ασφαλούς και όποτε είναι επιλογή της να το βλέπει. Απορώ πως αυτό το παιδί, επέτρεψε η μητέρα, να έρθει στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά η κ. Καλογεροπούλου η οποία υποστήριξε ότι σύμφωνα με όσα της έλεγε η μητέρα της Άννυ ο πατροκτόνος κακοποιούσε το παιδί συνέχεια.

(Visited 1 times, 1 visits today)