Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα την ώρα του Eurogroup

Στο Σύνταγμα και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας

photo1

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup και σύνθημα «Ανάσα αξιοπρέπειας».

Το κάλεσμα έγινε μέσω των social media, όπου έχει αναρτηθεί σχετικό κείμενο στο οποίο τονίζεται: «Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε».

Στην ανακοίνωση που διακινείται μέσω του Facebook αναφέρεται:

«Οι εκλογές τελείωσαν και προέκυψε μία κυβέρνηση που θέλει να εκπροσωπήσει τις ανάγκες μας κόντρα στα συμφέροντα της ολιγαρχίας στην Ευρώπη.
Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!
Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.
Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.
Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.
Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.
Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
Θα νικήσουμε!».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By