Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Συλλυπητήρια Παυλόπουλου για την αεροπορική τραγωδία

Απέστειλε μηνύματα σε Γιοακίμ Γκαούκ και βασιλιά Φελίπε

german3

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συλλυπητήρια μηνύματα στον Γερμανό ομόλογό του, Γιοακίμ Γκάουκ και τον βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, για το αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε 150 ανθρώπους.

«Με βαθύτατη λύπη πληροφορήθηκα το τραγικό γεγονός της συντριβής του γερμανικού επιβατικού αεροσκάφους, που συνέβη σήμερα το πρωί στη νότιο Γαλλία και στοίχισε την ζωή πολλών Γερμανών πολιτών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και μικρά παιδιά.

Στις στιγμές αυτές βαρύτατου πένθους για την χώρα σας επιθυμώ να σας εκφράσω, εκ μέρους του Ελληνικού Λαού και εμού προσωπικώς, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και την συμπάθειά μου προς τις οικογένειες των θυμάτων», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Γερμανό ομόλογό του.

Ανάλογο είναι και το μήνυμα του κ. Παυλόπουλου προς τον βασιλιά της Ισπανίας: «Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που έγινε σήμερα το πρωί στη νότιο Γαλλία και στοίχισε την ζωή σε μεγάλο αριθμό Ισπανών πολιτών.

Στις στιγμές αυτές πένθους για την χώρα σας επιθυμώ να σας εκφράσω, εκ μέρους του Ελληνικού Λαού και εμού προσωπικώς, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και την συμπάθειά μου προς τις οικογένειες των θυμάτων». 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By