Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Σύλληψη επτά ατόμων για τα επεισόδια στα Εξάρχεια

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα

epeisodia1

Μετά τα επεισόδια που προκάλεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα ομάδα νεαρών στην οδό Στουρνάρη και συνεχίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις. Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ομάδα νεαρών ατόμων επιτέθηκε αρχικά με μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία βρισκόταν στην οδό Στουρνάρη. Οι αστυνομικοί, που έκαναν χρήση χημικών, τους απώθησαν και οι νεαροί κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων.

Λίγη ώρα αργότερα έκαναν νέα επίθεση σε άνδρες των ΜΑΤ, με μολότοφ, πέτρες και καδρόνια, ενώ όλη η περιοχή θύμιζε «πεδίο μάχης».

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, το γεγονός, ότι κάποιος πέταξε φωτοβολίδα εναντίον των αστυνομικών, η οποία, όμως, κατέληξε σε μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Ζαΐμη. Το μπαλκόνι πήρε φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει λάβει δρακόντεια μέτρα εν όψει της αυριανής επετείου για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Οι αστυνομικοί που θα συμμετάσχουν στα μέτρα, θα είναι περισσότεροι από 5.000.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By