Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Σημαντική συνεργασία μεταξύ Hyundai και Τσέλσι!

Μια διαφορετική όσο και μεγάλης σημασίας συνεργασία ανακοίνωση η Hyundai Motor, η οποία συμπράτει πλέον με την Τσέλσι, με το λογότυπο της κορεάτικης φίρμας, να κοσμεί το μανίκι της νέας εμφάνισης της αγγλικής ομάδα από την επόμενη σεζόν έως το 2022.
Η συμφωνία με την Τσέλσι αποτελεί την πρώτη φορά που η Hyundai εισέρχεται στην ποδοσφαιρική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ η νέα εταιρική σχέση επεκτείνει τη μακροχρόνια παρουσία της Hyundai στο ποδόσφαιρο, έχοντας συνεχή συμμετοχή σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις τα τελευταία 20 χρόνια.
Το λογότυπο της νέας φανέλας θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά στις 23 Ιουλίου, καθώς η Τσέλσι θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για φιλικό αγώνα με την Perth Glory. Παράλληλα, η ανακοίνωση συνοδεύεται από ένα νέο βίντεο με τους αστέρες της αγγλικής ομάδας, Ολιβιέ Ζιρού, Νταβίντ Λουίζ και Τιεμουέ Μπακαγιόκο, να παρευρίσκονται σε μια φωτογράφηση διαφορετική από όσες έχουν βιώσει έως τώρα, καθώς μια ομάδα φιλάθλων των «Μπλε»  βρίσκεται στο επίκεντρο και αναλαμβάνει τους ρόλους που συνήθως συνδέονταν με τους ίδιους!
Ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor δήλωσε:
«20 χρόνια τώρα, η Hyundai φέρνει τον δυναμισμό, το πάθος και τον ενθουσιασμό του ποδοσφαίρου στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε μια νέα συνεργασία με την Τσέλσι, έναν επιτυχημένο και φιλόδοξο σύλλογο που ταιριάζει με την παγκόσμια κλίμακα και το πνεύμα των προκλήσεων που διακατέχει την Hyundai. Στόχος μας είναι πάντα να τοποθετούμε τον πελάτη στο επίκεντρο και έτσι έχουμε τοποθετήσει και τους φιλάθλους στην καρδιά των δραστηριοτήτων μας σε όλη τη μακροχρόνια συνεργασία μας στο ποδόσφαιρο. Θα ακολουθήσουμε την ίδια προσέγγιση με τους φιλάθλους της Τσέλσι. Μαζί με την υπάρχουσα συνεργασία μας με την Ολιμπίκ Λυών, σηματοδοτείται η έναρξη μιας νέας πανευρωπαϊκής χορηγικής προσέγγισης που θα περιλαμβάνει και άλλους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη».
Ο κ. Chris Townsend OBE Εμπορικός Διευθυντής της Τσέλσι δήλωσε:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα μας συνεργασία με τη Hyundai. Στην Τσέλσι είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τη Hyundai καθώς επιδίωξη τους είναι να επιβραβεύσουν, να εμπλέξουν και να ψυχαγωγήσουν τους φιλάθλους μας σε παγκόσμιο επίπεδο».
(Visited 1 times, 1 visits today)
By