Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Σήμερα γάμος έγινε! Κώστας Βουτσάς και Αλίκη Κατσαβού ενώθηκαν στο Δημαρχείο της Αθήνας!

Πλήθος κόσμου έσπευσε να συγχαρεί το ζευγάρι

alikikatsavouh_645_450

Ο αγαπητός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού είναι πια παντρεμένοι με… Δήμαρχο και με κουμπάρα.

Πριν από λίγες ημέρες η Αλίκη Κατσαβού είχε ενημερώσει μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook ότι ο γάμος θα γινόταν σήμερα στο Δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά και όπως είναι φυσικό, πολλοί έσπευσαν για να δώσουν τις ευχές τους στους νεόνυμφους.

Όπως είναι φυσικό, το «παρών» στο γάμο έδωσαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού!

Ανάμεσα τους ήταν η κόρη του ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά, αλλά και η μητέρα της Έρρικα Μπρόγιερ, η Μιμή Ντενίση, ο Μάρκος Σεφερλής με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά, η επιστήθια φίλη του Μάρθα Καραγιάννη, που διετέλεσε και χρέη κουμπάρας αλλά και εκατοντάδες κόσμου που ήθελαν να δώσουν τις ευχές τους!

Από την χαρά του μπαμπά τους, έλειψαν οι δύο κόρες του, η Θεοδώρα και η Νικολέττα! Η πρώτη δεν μπόρεσε να είναι εδώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η Νικολέττα μόλις πριν από ένα μήνα έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού μίλησαν στην εκπομπή «TV αποκαλυπτικά» και δεν μπόρεσαν να κρύψουν την ευτυχία τους.

Η νύφη δήλωσε: «Είμαι σαστισμένη. Προσπάθησα να το απολαύσω παρά το χάος που γινόταν. Είναι συγκινητικές οι στιγμές. Προσπαθήσαμε να είμαστε απλοί σε όλη τη διαδικασία. Ένωσα σαν να πέφτω σε μια μεγάλη αγκαλιά».

Στη συνέχεια μίλησε και ο γαμπρός τονίζοντας: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι πολύ ωραία με μια γυναίκα που αξίζει πολλά».

By