Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Συνάντηση Μουζάλα – αντιπροσωπείας ΚΕΔΕ την Τρίτη

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η ΚΕΔΕ να προχωρήσει άμεσα στην επεξεργασία και διατύπωση ενός σχεδίου διαχείρισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος

mouzalas3

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα θα συναντηθεί την Τρίτη στις 14:30 η Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Πατούλη.

Στην Επιτροπή συμμετέχουν οι δήμαρχοι Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, Κω, Γιώργος Κυρίτσης, Ρόδου και πρόεδρος της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, Φώτης Χατζηδιάκος.

Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η ΚΕΔΕ να προχωρήσει άμεσα στην επεξεργασία και διατύπωση ενός σχεδίου διαχείρισης του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος από πλευράς Αυτοδιοίκησης Α΄ Βαθμού, ώστε να υποβληθεί στην κυβέρνηση και να αποτελέσει μέρος του συνολικού εθνικού σχεδίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By