Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Συνάντηση του Δ.Σ της Ένωσης Περιφερειών με τον Κουτσούμπα

Ενόψει της συζήτησης και ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού του 2015

koutsoubasA

Τα καίρια θέματα που αφορούν τις αναγκαίες αλλαγές και την κατοχύρωση του ρόλου των Περιφερειών στην ανάπτυξη και τη μείωση των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων που μαστίζουν την Ελλάδα, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) με τον γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ενόψει της συζήτησης και ψήφισης του κρατικού προϋπολογισμού του 2015, τέθηκε το καίριο θέμα της υποχρηματοδότησης των αναγκαίων επενδυτικών έργων των Περιφερειών για την οδική ασφάλεια, τα αντιπλημμυρικά έργα και την αντισεισμική προστασία, καθώς και η εξασφάλιση της μισθοδοσίας των εργαζομένων στις Περιφέρειες από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Και από τις δυο μεριές επισημάνθηκε η ανάγκη διασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα στη διαχείριση των κονδυλίων του νέου ΕΣΠΑ της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κωνσταντίνος Αγοραστός και τα μέλη του Δ.Σ Χριστιάνα Καλογήρου, Απόστολος Κατσιφάρας, Απόστολος Τζιτζικώστας, Σπύρος Σπύρου, Σπύρος Τζόκας και Γιώργος Δακής. Από την πλευρά του ΚΚΕ συμμετείχαν το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός και ο Νίκος Καραθανασόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By