Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Συνεχίζει ο Σίλβα στον Ολυμπιακό

Κλειστά έχουν τα αυτιά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους, πως ο Μάρκο Σίλβα θα μείνει και του χρόνου στην άκρη του πάγκου των ερυθρολεύκων

marko-silva

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν στον Ολυμπιακό τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί για το μέλλον του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό και τα σενάρια που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες στην Πορτογαλία για την Πόρτο.

Οι «δράκοι» ψάχνουν τον διάδοχο του Χουλέν Λοπετέγι και ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών φαίνεται πως αποτελεί την πρώτη τους επιλογής.

Τα πράγματα όμως αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα όσον αφορά τις προθέσεις του 39χρονου προπονητή και φυσικά εκείνες των νταμπλούχων Ελλάδας.

Όπως γράφει ο Γαύρος, από τον Ολυμπιακό εκείνο που προκύπτει είναι πως «ο Μάρκο θα είναι και του χρόνου προπονητή μας». Ο σημαντικότερος λόγος φυσικά είναι ότι ο Σίλβα δεν προτίθεται να φύγει μεσούσης της σεζόν από τους «ερυθρόλευκους», με τις δύο πλευρές να είναι απόλυτα ικανοποιημένες με τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Επίσης, ο Πορτογάλος κόουτς θα συζητούσε το ενδεχόμενο να αφήσει τον Ολυμπιακό, μόνο αν έρχονταν για εκείνον μία σούπερ πρόταση το καλοκαίρι, από ομάδα που δεν θα είχε αντίρρηση ούτε η διοίκηση του συλλόγου, και η Πόρτο δεν είναι μία τέτοια ομάδα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ρήτρα αποδέσμευσης του Σίλβα είναι μεταξύ των 700 χιλιάδων και του 1 εκατ. ευρώ, οπότε το ποσό δεν αποτελεί εμπόδιο για μία «Πόρτο» να του χτυπήσει την πόρτο, αλλά εκείνος αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό.

(Visited 1 times, 1 visits today)