Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022

Συνεχίζει ο Στραματσιόνι

Σε συνάντηση με τους Γιάννη Αλαφούζο και Ζιλμπέρτο Σίλβα, επικυρώθηκε η παραμονή του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

stramatsioni

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όπως επικυρώθηκε στη συνάντηση που έγινε με τους Γιάννη Αλαφούζο και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Ιταλό προπονητή και να επιμένει πως θα πρέπει να κριθεί στο τέλος της επόμενης σεζόν, αφού του έχει δοθεί η δυνατότητα να δουλέψει με την ομάδα το καλοκαίρι. Άλλωστε ο «Στράμα» έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 και λέγεται πως έχει ήδη συμφωνήσει για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι το 2018).

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν και για το σχεδιασμό της νέας περιόδου. Είναι δεδομένη η απόφαση για την ενίσχυση με έναν επιθετικό, έναν αμυντικό χαφ, έναν εσωτερικό μέσο, ενώ θα υπάρξει σίγουρα και ενίσχυση στο κέντρο και τα άκρα της άμυνας. Για την ενίσχυση της ομάδας θα υπάρξει άμεση συνεργασία Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο.

Ασφαλώς θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, όπως των Σάντσεθ, Εσιέν, Βέμερ (που όμως έχουν συμβόλαια και θα πρέπει να τα λύσουν), Πράνιτς, ενώ αποσύρεται ο Πέτριτ

(Visited 1 times, 1 visits today)