Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Συνεδριάζει η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους

Σε εξέλιξη η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής ύστερα από απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

pavlopoulos

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους που συγκροτήθηκε με απόφαση της προέδρου της Βουλής, κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Έργο της η διερεύνηση των πραγματικών γενεσιουργών αιτιών που δημιούργησαν και εκτόξευσαν το χρέος. Την επιτροπή συγκροτούν επιστήμονες, ειδικοί και ενεργοί πολίτες.

Η εναρκτήρια διαδικασία, που γίνεται στη Βουλή, στην αίθουσα της Γερουσίας, θα διαρκέσει από σήμερα έως τη Μ. Τρίτη. Το «παρών» δίνουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Το συντονισμό και τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα Κοινοβούλια των κρατών μελών της Ευρώπης και του κόσμου, έχει αναλάβει η Ευρωβουλευτής κυρία Σοφία Σακοράφα, ενώ τον Επιστημονικό Συντονισμό της διεθνούς ομάδας έχει αναλάβει ο ειδικός επί θεμάτων χρέους Ερίκ Τουσέν.

Τα πρώτα ευρήματα της Ε[ιτροπής Λογιστικού Ελέγου θα δημοσιοποιηθούν τον Ιούνιο, ενώ αναφορές για την πρόοδο του έργου της Επιτροπής θα δημοσιοποιούνται συχνά.

tsipras - konstantopoulou

pavlopoulos

pavlopoulos - tsipras

pavlopoulos

tsipras - konstantopoulou - pavlopoulos

tsipras - konstantopoulou - pavlopoulos

tsipras - konstantopoulou - pavlopoulos

(Visited 1 times, 1 visits today)
By