Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Συνελήφθη 35χρονος για αποπλάνηση

Στα Άνω Λιόσια συνέλαβαν οι αρχές τον 35χρονο ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

xeiropedes

Με εκτενή αναφορά στο προσφυγικό και τη Σύνοδο Κορυφής ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για το παράλληλο πρόγραμμα.

«Η Ελλάδα έχει κάνει το χρέος της για το προσφυγικό. Δεν θα αφήσουμε καμία επίθεση αναπάντητη», τόνισε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, κάνοντας λόγο για προσχηματική και απαράδεκτη στοχοποίηση της Ελλάδας, για καθυστερήσεις που διαπιστώθηκαν το Νοέμβριο και αναδείχθηκαν στα τέλη Ιανουαρίου.

«Στη Σύνοδο Κορυφής μπήκε ένα οριστικό τέλος σε αυτή τη συζήτηση και θέλω να πιστεύω και σε άθλιες μεθοδεύσεις ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης, για να στοχοποιηθεί η χώρα που έχει το μεγαλύτερο βάρος στο προσφυγικό, στη βαλκανική διαδρομή, και ανταποκρίνεται στο ανθρωπιστικό καθήκον απέναντι στους πρόσφυγες», τόνισε ακόμη ο κ. Τσίπρας.

Σημαντικό είναι ακόμη συνέχισε ο πρωθυπουργός, ότι από τα συμπεράσματα της Συνόδου διατηρείται η ακεραιότητα της Συνθήκης Σένγκεν και κλείνει κάθε συζήτηση περί εξόδου ή αρχής του τέλους του Σένγκεν με επίκεντρο την Ελλάδα.

(Visited 1 times, 1 visits today)