Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με ΑΤΕ Ασφαλιστική

Θα παρέχεται κάλυψη πλήρους νοσηλείας για όλους τους ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστική

ate asfalistiki

Επίσημη συνεργασία με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, ως ειδικό συμβεβλημένο νοσηλευτήριο, ξεκινά το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Η σύμβαση προβλέπει την απευθείας κάλυψη πλήρους νοσηλείας για όλους τους ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστική και παροχές προστιθέμενης αξίας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, καθώς και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Ερρίκος Ντυνάν.

Η ενεργοποίηση της συνεργασίας επιτρέπει στους ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστική να έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του Ερρίκος Ντυνάν, καλώντας όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα στην «Ανοιχτή Γραμμή Υγείας», στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό).

Ακόμη επισημαίνεται ότι, εντός Αττικής, στα περιστατικά που χρήζουν νοσηλείας, παρέχεται χρήση ασθενοφόρου του Ερρίκος Ντυνάν χωρίς οικονομική επιβάρυνση. «Η συμφωνία με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, μίας εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας μας, εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα στρατηγική διασφάλισης της βιώσιμης ανάπτυξης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, που πρόσφατα θέσαμε σε εφαρμογή. Η συνεργασία αυτή, που θεμελιώνει την αμοιβαιότητα και την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο οργανισμών, δημιουργεί πολύ σημαντικές προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης, διότι έχει ως κοινό τόπο την προσφορά προς τον άνθρωπο.

Στο επόμενο διάστημα, θα έχουμε τη δυνατότητα να μετουσιώσουμε την κοινή μας φιλοσοφία σε υπηρεσίες και προϊόντα υγείας για κάθε σύγχρονο άνθρωπο», σχολιάζει η διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By