Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ για επίθεση σε Πολάκη: «Δεν θα κλειστούμε σπίτια μας»

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τους προπηλακισμούς εναντίον του αναπλήρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

syriza-grafeia-koumoundourou

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τους προπηλακισμούς και τους τραμπουκισμούς εναντίον του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, έξω από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Τέτοιες μειοψηφικές συμπεριφορές, ελάχιστων, δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών», καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να απομονώσει τους, λίγους, τραμπούκους» αναφέρει στην ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό. Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους. Η θέση τους είναι δίπλα στην κοινωνία, με αυτήν επικοινωνούν, για αυτήν αγωνίζονται. Και φυσικά, οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για ποιοτική, δημόσια δωρεάν υγεία θα συνεχιστούν αδιάκοπα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By