Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ρεσιτάλ λάσπης και εκβιασμών από τον Σαμαρά

«Έχει το θράσος να μιλά για διαπραγματεύσεις ο «αντιμνημονιακός» των Ζαππείων και πρωθυπουργός του «ναι σε όλα». Έχει το θράσος να μιλά για πατρίδα, ο πρόθυμος υποτακτικός της τρόικας»

syriza_4

Σκληρότατη ανακοίνωση αναφορικά με την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, κατά την οποία επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση, κατηγορώντας τη, μεταξύ άλλων, ότι οδηγεί τη χώρα στον γκρεμό, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο παντοτινός φίλος των δανειστών κ. Σαμαράς έδωσε και σήμερα ρεσιτάλ λάσπης και εκβιασμών» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Έχει το θράσος να μιλά για καταστροφή ο πρωθυπουργός της ανεργίας, της ανθρωπιστικής κρίσης και των λουκέτων. Έχει το θράσος να μιλά για συντάξεις και αποθεματικά Ταμείων ο πρωθυπουργός της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, που, μαζί με τον κ. Βενιζέλο, με το PSI, κούρεψε αποθεματικά ταμείων, Πανεπιστημίων, Οργανισμών. Έχει το θράσος να μιλά για Ευρώπη ο κολλητός του Μπαλτάκου, ο άνθρωπος που δεν άφησε κοινωνικό και πολιτικό δικαίωμα που να μην καταστρατηγήσει και κατάντησε τη χώρα φτωχό συγγενή. Έχει το θράσος να μιλά για διαπραγματεύσεις ο «αντιμνημονιακός» των Ζαππείων και πρωθυπουργός του «ναι σε όλα». Έχει το θράσος να μιλά για πατρίδα, ο πρόθυμος υποτακτικός της τρόικας».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. ΣΥΡΙΖΑ «για το μόνο που δεν μιλά είναι για το πραγματικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος, που αφορά στην απόρριψη του εκβιαστικού τελεσίγραφου των δανειστών προς τον ελληνικό λαό».

«Αντί να προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα, προσφέρει για μια ακόμα φορά υπηρεσίες σε όλους όσοι προσπαθούν να την υπονομεύσουν και να φορτώσουν με νέα βάρη τους πολίτες της. Να είναι σίγουρος ο κ. Σαμαράς ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Την καταστροφή την έχει ζήσει, και αυτή φέρει φαρδιά πλατιά το όνομά του κ. Σαμαρά».

By