Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024

Σκάνδαλο εκατοντάδων χιλιάδων στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με επίκεντρο τον Κάνιε Ουέστ

Εν μέσω ενός σκανδάλου αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων συνεχίζεται η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ο σχεδιαστής Philipp Plein έπεσε θύμα ακριβοπληρωμένης απάτης καθώς πίστευε πως είχε δώσει 750 χιλιάδες δολάρια για να έχει μια αποκλειστική εμφάνιση του Κάνιε Ουέστ, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ, πολύ απλά επειδή δεν ήξερε τίποτα για τη συμφωνία αυτή…

Η επίδειξη του Plein έγινε στις 11 Φεβρουαρίου, αλλά ο Κάνιε Ουέστ δεν ήταν εκεί καθώς δεν υπήρξε ποτέ τέτοια συμφωνία.

Ο Malik Yusef, φίλος και πρώην συνεργάτης του Ουέστ φέρεται να ήταν εκείνος που έκλεισε τη συμφωνία η οποία υποτίθεται πως εξασφάλιζε ότι ο Κάνιε θα περπατούσε στο κόκκινο χαλί, θα έβλεπε την επίδειξη και θα έδινε το παρών στο επίσημο γεύμα μετά. Όμως ούτε ο Κάνιε ούτε το Donda, το ίδρυμα που ίδρυσε ο ράπερ και φέρεται να έλαβε τα 750.000 δολάρια σε δύο πληρωμές, είχαν κάποια ιδέα για τη συμφωνία.

Ο Κάνιε Ουεστ δεν έλαβε καθόλου χρήματα ενώ στη δημοσιότητα ήρθαν και έγγραφα με πλαστές υπογραφές του ράπερ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για να στηθεί η απάτη. Η Κιμ Καρντάσιαν επιβεβαίωσε ότι ο Κάνιε δεν θα είναι σε καμία μόδας αυτή τη σεζόν, λέγοντας ότι είναι απλά μια φήμη. «Ήμασταν ενθουσιασμένοι γιατί νομίζαμε πως συνεργαστούμε με τον Κάνιε Ουέστ.

Όμως, δυστυχώς, ένα άτομο ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος της ομάδας μάνατζμεντ και ενήργησε χωρίς την γνώση του ίδιου, εκμεταλλευόμενος τη φιλία μαζί του», ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του Plein ο οποίος θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση.

Κατά τα λοιπά, η επίδειξη έγινε κανονικά, με μεγάλη σταρ επί της πασαρέλας, την Ιρίνα Σάικ. Η οποία εμφανίστηκε. Κάτι ειναι κι αυτό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By