Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Σκάνδαλο και ρουσφέτια προεκλογικά καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία

Το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει σύντομα ημερομηνία λήξης

 © FOSPHOTOSAlexandros Katsis
© FOSPHOTOS Alexandros Katsis

Η παραιτηθείσα κυβέρνηση αποφάσισε αιφνιδιαστικά να προχωρήσει, μέσω ΤΑΙΠΕΔ, στο ξήλωμα των διοικήσεων 10 περιφερειακών λιμανιών διεθνούς επενδυτικού ενδιαφέροντος, επιδιώκοντας να τακτοποιήσει και τα τελευταία κομματικά της ρουσφέτια», σημειώνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανακοίνωση του για την αλλαγή των διοικήσεων σε δέκα περιφερειακή λιμάνια.

«Πρόκειται για τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο«, υπογραμμίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και προσθέτει: «Είναι φανερό ότι, ακόμα και τώρα, για την παραιτηθείσα κυβέρνηση προέχει το «χτίσιμο του κομματικού κράτους” και το «βόλεμα των συντρόφων”, παρά η ανάπτυξη της χώρας».

Η αξιοποίηση των λιμανιών της χώρας δεν μπορεί να εξαρτάται από τα προσωπικά κριτήρια του παραιτηθέντος αρμόδιου υπουργού Ναυτιλίας και απερχόμενου από την ενεργό πολιτική, κ. Δρίτσα. Ο ίδιος, άλλωστε, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη την εναντίωσή του στο μοντέλο των αποκρατικοποιήσεων και έχει δεσμευτεί δημόσια «για το σταμάτημά τους”.

Καλούμε την παραιτηθείσα κυβέρνηση να ακυρώσει την προωθούμενη αντικατάσταση των συγκεκριμένων διοικήσεων. Την καλούμε, έστω και τώρα, να σταματήσει τον αυταρχικό της κατήφορο. Το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει σύντομα ημερομηνία λήξης».

(Visited 1 times, 1 visits today)