Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σκληρή απάντηση Πανούση σε Τσίπρα – [Βίντεο]

Χαίρομαι που ο Πρωθυπουργός θέλει να δει στις εφημερίδες τα ονόματα των εμπλεκομένων, τα οποία ασφαλώς και θα διαρρεύσουν, όχι με δικιά μου ευθύνη»

panousis-4

«Χαίρομαι που ο Πρωθυπουργός θέλει να δει στις εφημερίδες τα ονόματα των εμπλεκομένων, τα οποία ασφαλώς και θα διαρρεύσουν, όχι με δικιά μου ευθύνη» αναφέρει ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης απαντώντας στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου και προσθέτει:

«Μάλλον αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα. Και αυτό ήθελα να αποφύγω. Εκτός αν και τον ίδιο ‘βολεύει’ η εκκαθάριση του τοπίου».

Στην Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γ.Πανούσης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR ο κ. Πανούσης λέει ότι είχε γνωστοποιήσει τα περισσότερα στοιχεία στον Πρωθυπουργό, εδώ και τέσσερις μήνες και επικαλείται σχετικά τον διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη.

Τονίζει επίσης, ότι αν και είχε ενημερωθεί το Μαξίμου, δεν υπήρξε αντίδραση και παραμένουν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα στα κορυφαία κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογραμμίζει ότι εφόσον ο Πρωθυπουργός τον καλεί να πάει στον Εισαγγελέα, θα το κάνει μολονότι πιστεύει ότι θα δημιουργηθεί μείζον πολιτικό πρόβλημα με την αποκάλυψη των ονομάτων. Ωστόσο, σύμφωνα με το STAR, αφήνει ένα παράθυρο λέγοντας ότι δεν θα πάει αύριο αλλά τις επόμενες μέρες.

[video_embed][/video_embed]