Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Σκληροί χαρακτηρισμοί και βαριές καταγγελίες Τσατάνη κατά Θάνου-Παπαγγελόπουλου

Η εισαγγελέας κάνει λόγο για παρεμβάσεις στο έργο της

papaggelopoylosthanou

Οι καταγγελίες της εισαγγελέως Τσατάνη κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου είναι βαρύτατες.

Η εισαγγελική λειτουργός απευθύνει στον κ. Παπαγγελόπουλο ευθεία μομφή για παρέμβαση στο έργο της σε ότι αφορά το χειρισμό της δικογραφίας Βγενόπουλου, ενώ τον «απειλεί» και με προσφυγή σε βάρος του στη Δικαιοσύνη.

Σε πολυσέλιδη αίτηση της, με την οποία ζητά την εξαίρεση της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου, από την πειθαρχική έρευνα που διενεργείται σε βάρος της για την υπόθεση Βγενόπουλου, η κ. Τσατάνη αναφέρεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς τόσο για την κ. Θάνου την οποία κατηγορεί για μεροληψία όσο και για τον κο Παπαγγελόπουλο.

Στην αίτηση εξαίρεσης η κ. Τσατάνη κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για θρασύτητα του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, τον εμφανίζει ψεύτη και συκοφάντη καθώς και παρανομούντα.

Για την κ. Θάνου δε αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς ότι εκθέτει με τη συμπεριφορά της το κύρος του Προέδρου του Αρείου Πάγου, ενώ προχωρά σε καταγγελίες για απόκρυψη στοιχείων και για παγίδευση ακόμα των Κύπριων αξιωματούχων που ασχολούνται με την υπόθεση του επιχειρηματία Βγενόπουλου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By