Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Σκότωσε με 80 μαχαιριές την κοπέλα του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα μια 21χρονη σημειώθηκε στο Έσεξ

maxairi

Σε μια λίμνη αίματος βρήκε η αστυνομία του Έσεξ την Laura Davies, έξω από την Horse & Pony Protection Society, όπου εργαζόταν! Η 21χρονη δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Ο 22χρονος Jordan Taylor αποφάσισε να εκδικηθεί την αδικοχαμένη κοπέλα, η οποία του ζήτησε να χωρίσουν γιατί τη ζήλευε παθολογικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 21χρονη αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση της με τον Jordan επειδή εκείνος προσπαθούσε να παρέμβει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς της, μέχρι και στο ποια ρούχα θα φορούσε και ποια όχι, ενώ φέρεται να μην της επέτρεπε να φορά ούτε κοντομάνικες μπλούζες.

Δύο ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε, η Laura Davies άφησε την τελευταία της πνοή σε κοντινό νοσοκομείο.

«Το απόγευμα της Παρασκευής 3 Ιουλίου η Laura Davis δέχθηκε παρατεταμένη και κτηνώδη επίθεση από αυτόν τον άνδρα με ένα μαχαίρι- μια επίθεση που της άφησε τραύματα από 80 μαχαιριές. Η επίθεση ήταν ευθύ αποτέλεσμα του γεγονότος πως η Laura είπε στον κατηγορούμενο ότι η σχέση τους έληξε. Είτε από ζήλια, είτε από θυμό, είτε από άλλα ανάμικτα συναισθήματα, ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε παίρνοντας εκδίκηση», ανέφερε η ανακοίνωση των Αρχών που διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της δίκης.

By