Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Sky Εxpress: Αλλαγή εισιτηρίων χωρίς κόστος επανέκδοσης και νέα υπηρεσία ‘Feel Free’

Σε μια σημαντική παροχή προς τους πελάτες της προχωρά η Sky Εxpress.

Λόγω των εξελίξεων στο χώρο της δημόσιας υγείας και με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, η Sky Express δίνει στους επιβάτες της τη δυνατότητα αλλαγής εισιτηρίων, χωρίς κόστος επανέκδοσης (rebooking fee.)

Το μέτρο αυτό αφορά κατόχους εισιτηρίων με ημερομηνία έκδοσης εισιτηρίου έως και 27 Φεβρουαρίου 2020 και ημερομηνία ταξιδιού έως και 31 Μαρτίου 2020. Η ημερομηνία για τη νέα αναχώρηση μπορεί να είναι οποιαδήποτε έως και 31 Οκτωβρίου 2020. Σε περίπτωση που προκύπτει διαφορά ναύλου, αυτή θα εισπράττεται κανονικά.

Επιπλέον, για τα εισιτήρια που εκδίδονται από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαρτίου η εταιρεία δίνει στους πελάτες της δυνατότητα αλλαγής με την υπηρεσία Feel Free, με κόστος μόλις 3€.

H υπηρεσία Feel Free προσφέρεται μόνο σε περίπτωση που η κράτηση γίνει μέσω του www.skyexpress.gr ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου και μόνο κατά τη διάρκεια της κράτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Feel Free καθώς και για τις αλλαγές εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Sky Εxpress στα τηλέφωνα 801 11 28 288, 215215 6510, ή να επισκέπτονται το www.skyexpress.gr.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By