Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Σλούκας: Τα 2 “αγκάθια” που… κολλάνε την μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό

Την ώρα που ο Κώστας Σλούκας, η μητέρα του Ματούλα και η αδελφή του Αναστασία προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του αγαπημένου τους ανθρώπου και ακόμα εντελώς φυσιολογικά βρίσκονται στο στάδιο του σοκ και του απόλυτου πόνου, ο κόσμος τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Τουρκία και την Ισπανία, ασχολείται με τον 29χρονο Έλληνα γκαρντ.

Το Eurohoops σας ενημερώνει για το τι συμβαίνει στη παρούσα φάση, με την προοπτική της επιστροφής του στον Ολυμπιακό να μην έχει… σβήσει, αλλά να μη φαντάζει σήμερα (κάθε μέρα συμβαίνουν πράγματα και διαφοροποιούνται τα δεδομένα στις μεταγραφικές υποθέσεις) ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο.

Ο Σλούκας το καλοκαίρι του 2017 ως πρωταθλητής Ευρώπης με την Φενέρ είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο στη Φενέρ για 2+1 χρόνια. Το φετινό καλοκαίρι έχει ενημερώσει προ πολλού την ομάδα του πως δεν θα μείνει στο υπάρχον συμβόλαιο, αλλά θα διεκδικήσει ένα νέο.

Η Φενέρ ξεκίνησε με μια πρόταση που δεν ικανοποιούσε τον παίκτη, συνέχισε με μια δεύτερη που του παρέχει εγγυημένα 3,6 εκατομμύρια Ευρώ για 2 χρόνια (αν μετρήσουμε και τον τρίτο μη εγγυημένο πάμε στα 5,6 εκατομμύρια Ευρώ) και περιμένει την απάντησή του.

Όπως εξελίχθηκε η κατάσταση με τον χαμό του πατέρα του, το πιθανότερο είναι να ολοκληρωθούν οι τελικοί στην Τουρκία (η Εφές είναι μπροστά με 2-1 σε μια σειρά που απαιτεί 4 νίκες για τον τίτλο) και μετά από 2-3 μέρες να πάρει την οριστική του απόφαση.

Με την Φενέρ υπάρχει εξαιρετική σχέση και αμοιβαίος σεβασμός, ο Σλούκας είναι ευχαριστημένος από το κλαμπ, την ανταγωνιστικότητα της ομάδας και την συμπεριφορά.

Από την άλλη, όλοι οι κύκλοι κάποια στιγμή κλείνουν και το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς, αλλά και του General Manager Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και μετά την φετινή σεζόν δεν υπάρχει τίποτα… βέβαιο και καθορισμένο για τον τουρκικό σύλλογο, ούτε καν το μπάτζετ.

Με τις φήμες πως το Συμβούλιο του συλλόγου θέλει κάποια στιγμή να το μειώσει και να… μειώσει και την ζημιά που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι κάθε χρόνο, την ίδια στιγμή που το “μεγάλο φιλέτο” του κλαμπ, το τμήμα ποδοσφαίρου έχει… μπλέξει με τους κανονισμούς Fair Play της UEFA, όπερ σημαίνει ίδια έξοδα με έσοδα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By