Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Σοκ! 10χρονος μαχαίρωσε 12χρονο, ο οποίος επιχείρησε να τον ληστέψει!

Το περιστατικό σημειώθηκε μπροστά από ένα σχολείο στο Βενισιέ, κοντά στη Λιόν

lion

Μπροστά από ένα σχολείο στο Βενισιέ, κοντά στη Λιόν (ανατολική Γαλλία) τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα το πρωί ένας μαθητής ηλικίας 12 ετών αφού τον μαχαίρωσε ένας συμμαθητής του ηλικίας 10 ετών. Σύμφωνα με πηγές από τη διεύθυνση εκπαίδευσης και την αστυνομία, ο 12χρονος είχε προσπαθήσει με τη βία να αποσπάσει χρήματα από τον 10χρονο.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος Ανατόλ Φρανς, όταν το θύμα «απείλησε έναν μαθητή ηλικίας 10 ετών από τον οποίο επιχείρησε να πάρει με τη βία χρήματα. Εκείνος αμύνθηκε με ένα αιχμηρό αντικείμενο» επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή από την αστυνομία.

Σύμφωνα με μια άλλη πηγή, το όπλο ήταν ένα μαχαίρι και το θύμα δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα. Τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην Υπηρεσία Οικογενειακής Προστασίας στη Λιόν, τέθηκε υπό «δικαστική κράτηση» και δεν προφυλακίστηκε «καθώς είναι ηλικίας κάτω των 13 ετών» σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η διαδικασία αυτή διαρκεί 12 ώρες και μπορεί να παραταθεί μία φορά.

Οι δύο πρωταγωνιστές του περιστατικού ήταν μαθητές στο σχολείο του Βενισιέ, όπου έχει σπεύσει μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης, σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές αρχές.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By