Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Σοκ: 5χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν έπεσε πάνω του καυτό νερό μέσα σε εστιατόριο

Τις σοκαριστικές στιγμές που βίωσε ο μικρός της γιος, όταν έπεσε πάνω του καυτό νερό σε εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο, περιέγραψε στο protothema.gr η μητέρα του, Νίκη.

«Είχαμε πάει μαζί με το σύζυγό μου και τον πεντάχρονο γιο μου στο μαγαζί «Ακάκιος» στο Παλαιό Φάληρο στις 14 Οκτωβρίου για να φάμε. Όταν φτάσαμε ο μικρός μαζί με τον μπαμπά του πήγαν στην τουαλέτα για να πλύνουν τα χέρια τους.

Όταν βγήκαν, προχωρούσε ο γιος μου μπροστά και ο σύζυγός μου ακολουθούσε όταν ξαφνικά βγήκε από την κουζίνα ένας σερβιτόρος κρατώντας στα χέρια του μια ξέχειλη κατσαρόλα με καυτό νερό χωρίς καπάκι. Αυτός προφανώς καιγόταν κι όπως περνούσε ο μικρός, του χύθηκε η μισή κατσαρόλα πάνω στο παιδί μου.

Το παιδί μου έπαθε εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού μπροστά στο στήθος, στα δυο του χέρια, στα κάτω άκρα και στα πλευρά. Νοσηλευτήκαμε στο νοσοκομείο για 20 μέρες και οι πληγές έκλεισαν μετά από δυόμισι μήνες. Τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να κάνει και πλαστικές επεμβάσεις στα σημεία που είχε τρίτου βαθμού εγκαύματα.

«Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τους πόνους που ένιωσε και νιώθει το παιδί μου. Καίμε το δάχτυλό μας και φωνάζουμε από τον πόνο , φανταστείτε τους πόνους που νιώθει ένα πεντάχρονο παιδάκι σε όλο το στήθος και στα χέρια από πάνω μέχρι κάτω. Είναι αβάσταχτοι οι πόνοι, δεν τους αντέχει μεγάλος άνθρωπος κι όχι ένα παιδάκι πέντε ετών.

Το παιδί μου έχει σημάδια αρκετά έντονα πάνω στα χέρια του, στα πόδια του, στο σώμα του γιατί αυτό θέλει πολύ χρόνο για να επανέλθει. Και αυτό θα επανέλθει στο 70% γιατί δεν πρόκειται να γίνει καλά όπως ήταν πριν το παιδάκι μου», σημείωσε.

«Για μένα ήταν βαριά αμέλεια από τον άνθρωπο που βγήκε έξω από την κουζίνα του εστιατορίου κρατώντας μια ξέχειλη κατσαρόλα με καυτό νερό χωρίς καπάκι, χωρίς να σκεφτεί τους κινδύνους που εγκυμονούν και να περιφέρει την κατσαρόλα μέσα στο μαγαζί με τόσο πολύ κόσμο.

Αυτό εμένα με εξοργίζει πάρα πολύ και πόσο μάλιστα όταν αποδίδουν την αμέλειά τους και την ανευθυνότητά τους, στην κακιά στιγμή. Ύστερα από όλα αυτά έχουμε κινηθεί νομικά και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης» λέει στο protothema .gr η μητέρα του 5χρονου αγοριού.

Το protothema.gr επικοινώνησε με το κατάστημα, ωστόσο απάντησαν πως δεν ήταν εκεί ο υπεύθυνος και ότι θα ενημερωθεί σχετικά.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By