Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Σοκ στα Γιάννινα! 46 τρόφιμοι γηροκομείου θετικοί στον κορονοϊό!

Απελπιστική είναι η κατάσταση με την διασπορά του κορονοϊού σε Γηροκομείο στα Γιάννινα. Από τους 56 τροφίμους οι 46 έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Τι δηλώνει ο ιδιοκτήτης στο newsit.gr.

Σε απόγνωση είναι ο ιδιοκτήτης του Γηροκομείου στα Ιωάννινα Χρήστος Ζαμπίρας καθώς από το σύνολο των 56 ηλικιωμένων που μένουν εκεί μόνο οι 10 δεν έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

«Η κατάσταση πλέον έχει δρομολογηθεί όπως πρέπει. Έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες. Συνολικά έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό 46 ηλικιωμένοι από τους 56 συνολικά τρόφιμους. Ήδη στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί 21 άτομα και περιμένουμε για τους υπόλοιπους. Όπως μάθαμε θα γίνει σταδιακά η μεταφορά και εκείνων στο νοσοκομείο», είπε στο newsit.gr ο κ. Ζαμπίρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους εργαζόμενους βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ακολούθησαν τεστ στους ηλικιωμένους με τα τραγικά αυτά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, και οι 55 κλίνες για περιστατικά κορονοϊού είναι καλυμμένες, ενώ στην ΜΕΘ Covid-19 έχουν μείνει μόνο 3 από τις 8 κλίνες κενές. Αναγκαστικά, μεταφέρονται περιστατικά στα νοσοκομεία των Φιλιατών, της Άρτας και της Πρέβεζας, τα οποία όμως δεν διαθέτουν ΜΕΘ για κορονοϊό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By