Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Σοκαριστικές συνομιλίες Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη: «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια;»

Στα μηνύματα και τις κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι αρχές επιχειρούν να βρουν τις απαντήσεις για τους θανάτους των τριών παιδιών της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η εφημερίδα «Μπαμ» δημοσιεύει συνομιλίες της με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια των Αρχών υπάρχουν 810 μηνύματα που έχει ανταλλάξει το ζευγάρι το χρονικό διάστημα πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, δηλαδή από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 15/4/2021.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ», στη διάθεση της ανακρίτριας βρίσκονται και 3.919 μηνύματα μέσω Viber που αντάλλαξε το ζευγάρι από τις 29 Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πριν από τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Ενδεικτικά, στις 6 Απριλίου 2021 η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη με τον οποίο έχει καβγαδίσει -και εκείνη έχει φύγει από το σπίτι- και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Πισπιρίγκου: Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ.
Δασκαλάκης: Το παιδί που είναι; Αν κάνεις καμία μ@@@κία θα γίνει της που@@@@ς. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο. Και την Αστυνομία τώρα! Θα γίνει της που@@@@ς. Παίρνω τη μάνα σου. Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις.
Σε άλλο μήνυμα, ο Μάνος Δασκαλάκης της γράφει με νόημα:

«Γύρνα στο παιδί. Χρειάζεται την μάνα του. Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή; Σύνελθε».

Την ίδια μέρα σε άλλο μήνυμα η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται στο παιδί που κυοφορούσε.

Πισπιρίγκου: Εγώ θα φύγω από το σπίτι. Θα νοικιάσω αλλού. Εσύ πιστεύεις ότι με 600 ευρώ θα περνάω με νοίκι, την Τζωρτζίνα και τις εξετάσεις για το μωρό;.
Δασκαλάκης: Ποιες εξετάσεις; Ποιο μωρό;
Πισπιρίγκου: Σου είπα θα κρατήσω το μωρό για την Τζωρτζίνα μόνο, τουλάχιστον να της δώσω μία χαρά.

Στις συνομιλίες η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται και στον θάνατο της Ίριδας. Στις 5 Απριλίου του 2021 γράφει: «Άντε να κάνεις καριέρα και παιδιά και 10.000 γκόμενες, μπορείς, έδειξες σε εμάς τι είσαι. Και στους ζωντανούς και στους πεθαμένους. Παιδί δεν κρατάω γιατί δεν θέλω να δει τι πατέρα είχε. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τώρα, όπως και η μπέμπα που έφυγε και σε απάλλαξε».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτούσε αν φορούσε βέρα ο Μάνος Δασκαλάκης

Σοκαριστική είναι η συζήτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την αδελφή της, ενώ η 9χρονη Τζωρτζίνα ήταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Με το παιδί να είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτάει την αδερφή της στις 8 Απριλίου του 2021: «Μήπως πρόσεξες αν (ο Μάνος) είχε βέρα σήμερα; Γιατί μου είπε την έχει βγάλε». Από την πλευρά της η αδερφή της απάντησε ότι δεν πρόσεξε καθόλου.

«Γ@@@το ούτε εγώ. Έπεσαν οι σφυγμοί στο 70 και κοπάναγε αυτό…», συνεχίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μιλώντας στον Alpha ο Πέτρος Κουσουλός, που φέρνει στη δημοσιότητα και αυτά τα μηνύματα, τονίζει ότι η Ρούλα ενδιαφέρεται να μάθει αν ο Μάνος Δασκαλάκης ανέβασε νέες φωτογραφίες στο Facebook αλλά και αν στο προφίλ του, δηλώνει παντρεμένος ή ανύπαντρος.

Ο διάλογος για το πανάκι της μικρής Ίριδας

Μεταξύ των διαλόγων είναι και ένας για το πανάκι της 6 μηνών Ίριδας, το οποίο βρέθηκε δίπλα στο μωράκι όταν εκείνο πέθανε στην κούνια του.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, στέλνει μήνυμα στον σύζυγό της λίγες μέρες μετά την ανακοπή που προκάλεσε τετραπληγία στην Τζωρτζίνα.

Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω το πανάκι της μπέμπας πίσω.
Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;
Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι. Και το θέλω να το πάρω.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By