Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Έπεσε πλαγιομετωπικά σε αυτοκίνητο, παρέσυρε και μηχανάκι

Οι κόντρες στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Κυριακής (04.10.2020) πήραν δραματική τροπή.

Ο οδηγός ενός Fiat Punto που κινούνταν με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη, στο ύψος της Βάρκιζας έχασε τον έλεγχο και σαν από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί από το τρομακτικό τροχαίο.

Ο κόσμος που ήταν μαζεμένος στην άκρη του δρόμου «δείχνει» πως για άλλη μια φορά στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης γίνονταν κόντρες. Αυτό όμως που ακολούθησε, ένα τρομακτικό τροχαίο, μάλλον δεν το περίμενε κανείς. Και μπορεί να φανεί από τις αντιδράσεις που καταγράφηκαν στο video που τράβηξε πολίτης που βρισκόταν στο σημείο. 

Σε μια από τις στροφές – καρμανιόλα της Αθηνών – Σουνίου, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, ο οδηγός ενός Fiat Punto χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και το τροχαίο κι όσα ακολουθούν κόβουν την ανάσα. Εκείνη την ώρα, από το αντίθετο ρεύμα, περνά δίπλα του ένα Ford Fiesta.

Το Punto χτυπά το Fiesta πλαγιομετωπικά, στην πλευρά του οδηγού το Ford και καθώς «φεύγει», χτυπά μια μηχανή, πριν καταλήξει στην άλλη άκρη του δρόμου.

Οι δυο αναβάτες της μηχανής σηκώνονται αμέσως (σ.σ. φορούσαν κράνη και ειδικά μπουφάν), μόνο ο ένας φαίνεται να κουτσαίνει λίγο και ο κόσμος μαζεύεται γύρω από το Ford, που έχει μείνει ακινητοποιημένο στην άκρη του δρόμου, με τους αερόσακους ανοιχτούς.

Ο κόσμος λέει στον οδηγό να μην κινείται αλλά κι εκείνος, τελικά, δεν είχε τραυματιστεί και βγήκε από το αυτοκίνητο, εμφανώς ταραγμένος απ΄ό,τι είχε συμβεί.  

(Visited 1 times, 1 visits today)
By