Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Σοκάρουν οι τζιχαντιστές: Κρέμασαν «προδότη» ανάποδα και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι (βίντεο)

Φρίκη προκαλεί η νέα απάνθρωπη εκτέλεση κρατουμένου

isis

Νέο βίντεο φρίκης από τη δράση του Ισλαμικού Κράτους ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αυτή την φορά γύρισαν στην βορειοανατολική Συρία, σε ένα από τα αλά Χόλιγουντ σκηνοθετημένα βίντεό τους την εκτέλεση ενός άντρα, ως «μήνυμα προς την Τυνησία».

Το βίντεο περιλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια της εκτέλεσης, με απόλυτη φρικαλεότητα, ενώ για τα «γυρίσματα» όπως φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον τρεις κάμερες.

Το υλικό ξεκινά με απειλές κατά της Τυνησίας και την προαναγγελία της εκτέλεσης του άντρα, που αναφέρεται ως «προδότης». Στην συνέχεια η κάμερα ζουμάρει στο πρόσωπό του, από το οποίο έχει αφαιρεθεί η καλύπτρα από τα μάτια, λίγο πριν από την εκτέλεση. Ακολούθως, το συνολικής διάρκειας έντεκα λεπτών βίντεο εστιάζει στους τζιχαντιστές, κάποιοι από τους οποίους έχουν τα πρόσωπά τους ακάλυπτα.

Κατόπιν, βλέπουμε έναν από αυτούς να ετοιμάζει το όπλο του, ένα αυτόματο AK-47, ενώ ένας άλλος άντρας μιλά στην κάμερα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένα αυτοκίνητο μπαίνει στο πλάνο και ένας φυλακισμένος, με την γνωστή πορτοκαλί φόρμα και το κουκούλα στο κεφάλι οδηγείται έξω από αυτό.

Οι τζιχαντιστές του δένουν τα πόδια και τον κρεμούν ανάποδα από ένα δέντρο. Του βγάζουν την κουκούλα, ενώ κατόπιν το βίντεο δείχνει, από τρεις διαφορετικές γωνίες λήψης, τον εκτελεστή να οπλίζει. Πυροβολεί το θύμα πρώτα στον ώμο και αμέσως μετά στο κεφάλι, μια βολή που του διαλύει το κρανίο.

Κι όμως, η φρίκη δεν σταματά εκεί, καθώς το βίντεο συνεχίζει να δείχνει το αίμα του άντρα, να στραγγίζει από το σώμα του, όπως και το πώς έχει απογίνει το κεφάλι του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By