Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Σόου Κασσελάκη στο Σύνταγμα με τουρίστες και selfies -Τον ρώτησαν πολιτικά, απάντησε για το… αγαπημένο του φαγητό

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε βόλτα στο Σύνταγμα μετά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Ιωακειμίδη, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο.

Άκρως επικοινωνιακός, ως συνήθως, συνομίλησε με πολίτες, έβγαλε selfies, αρνήθηκε ωστόσο να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Εκτός από μία… Αν και δεν απάντησε σε κανένα από τα πολιτικά ερωτήματα που του ετέθησαν, απάντησε στην ερώτηση για το αγαπημένο του φαγητό.

Μία από τις ερωτήσεις ήταν να περιγράψει το αγαπημένο του φαγητό. Και ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με… γρίφο: «Είναι λαχανικό και έχει μέσα κάτι κρεατικό και από πάνω σάλτσα από λαχανικό» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, και ευχήθηκε, αστειευόμενος, «καλή τύχη» σε όσους προσπαθήσουν να το βρουν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ψάχνει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, στο Mega, αναφέρθηκε την ίδια ώρα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αναζητεί σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στην περιοχή του Μουσείου της Ακρόπολης, μια περιοχή από αυτές που ενδιαφέρουν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, ο κ. Κασσελάκης ψάχνει σπίτι με δύο δωμάτια και, ιδανικά, εκτός από ανακαινισμένο να είναι και επιπλωμένο.

Στην περιοχή αυτή οι τιμές για ένα διαμέρισμα με αυτά τα χαρακτηριστικά φθάνουν τα 2.200 ευρώ το τετραγωνικό.

By