Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Σουφλί: Σοβαρός τραυματισμός καταληψία μαθητή – Έπεσε από τη στέγη του σχολείου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται μαθητές και καθηγητές στο Γενικό Λύκειο στο Σουφλί καθώς μαθητής που συμμετείχε στην κατάληψη του σχολείου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το evros-news.grτο τραγικό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια αναστάτωση.

Ο μαθητής φέρεται να έπεσε από την στέγη του σχολείου και να προσγειώθηκε στο προαύλιο. Οι καθηγητές που βρισκόταν σε άλλο χώρο κοντά στο ΓΕΛ πήγαν στο σημείο και μετέφεραν τον τραυματισμένο μαθητή με αυτοκίνητο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του.

Από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής είχε τις αισθήσεις του, φαινόταν όμως να έχει τραυματιστεί στα πόδια και οι πρώτες πληροφορίες από το Νοσοκομείο αναφέρουν ότι ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια του ΓΕΛ Σουφλίου που επικοινώνησε με το Evros-news.gr, ο μαθητής πήδηξε από τον 1ο όροφο και αρχικά βρέθηκε στη στέγη κατασκευής που βρίσκεται στο προαύλιο και μετά στην αυλή, ενώ οι Καθηγητές έφτασαν αμέσως στο σημείο και τον μετέφεραν στο Κ.Υ.Σουφλίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By