Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Spiegel: Ρένα Δούρου, η νέα σταρ της Αριστεράς

Το γερμανικό περιοδικό υποστηρίζει πως η νέα περιφερειάρχης Αττικής θα μπορούσε να εξελιχθεί  σε μια εσωτερική αντίπαλο του Αλέξη Τσίπρα

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

«Η Ρένα Δούρου αντιμετωπίζεται ως η νέα σταρ της Αριστεράς. Εάν πετύχει το πείραμα της Αττικής, θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι έχει διοικητικές ικανότητες και ίσως να εξελισσόταν σε μια εσωτερική αντίπαλο του χαρισματικού προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα», υποστηρίζει το Spiegel στην έντυπη εκδοσή του, στην οποία φιλοξενεί το πορτρέτο της νέας περιφερειάρχη Αττικής.

Όπως σημειώνεται, η κ.Δούρου «επίσημα … δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο: “Είμαστε στενοί φίλοι, στην ίδια ηλικία και ήμασταν μαζί στην ίδρυση του κόμματος, δεν είμαστε όπως οι άλλοι”. Δεν θέλει να κάνει οπωσδήποτε καριέρα και ο Τσίπρας δεν είναι αντίπαλος: «Εάν παίξουμε το παλιό πολιτικό παιχνίδι, η χώρα δεν έχει καμία ελπίδα, έτσι δεν θα γράψουμε ιστορία».

Το Spiegel πάντως επιμένει, καθώς όπως καταλήγει: «Ακούγεται καλό και είναι πολιτικά έξυπνο λίγο πριν τις επιδιωκόμενες εκλογές. Στην ορκωμοσία της ήρθε και ο στενός της φίλος ο Τσίπρας, μόνο που ήρθε αργά και έφυγε γρήγορα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By