Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Σπηλιωτόπουλος για τα περί κόμματος με Παπακώστα και Τσιτουρίδη: Δεν υπάρχουν αποφάσεις…

Συνεργάτες του πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή της ΝΔ Άρη Σπηλιωτόπουλου αναφέρουν τα εξής, σχετικά με δημοσιεύματα: «Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πληροφορήθηκε τη δημοσίευση σεναρίων που τον αφορούν.

Ξεκαθαρίζουμε ότι και στο παρελθόν και στο παρόν έχει γίνει κοινωνός απόψεων και προτάσεων από πολλούς φίλους και συνεργάτες και από πολιτικούς σχηματισμούς. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν αποφάσεις και συνεπώς πρωτοβουλίες…».

Και προσθέτουν οι ίδιες πηγές: «Εννοείται ότι συναντήσεις και συζητήσεις υπάρχουν με στελέχη και συμμαχητές εντός και εκτός ΝΔ. Αυτό είναι αναμενόμενο για ένα στέλεχος που δεν έχασε εκλογές, αλλά παραιτήθηκε για την παράταξη, ώστε να δώσει τη μάχη του Δήμου της Αθήνας και συνεπώς είναι εν ενεργεία, όπως άλλωστε και όσοι από τη ΝΔ παραιτηθούν για να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών».

«Το ηθικό πλεονέκτημα δεν τεμαχίζεται και δεν ράβεται ανάλογα με εκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους…» καταλήγουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο σχετικός «θόρυβος» δημιουργήθηκε, όταν το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε, το βράδυ της Κυριακής, πληροφορίες από το περιβάλλον της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, ότι δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές» μετέδωσε το ΑΠΕ. «η Κατερίνα Παπακώστα αναμένεται να συνεργαστεί με δύο στελέχη που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία: Τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Σάββα Τσιτουρίδη και τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By