Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Σπίρτζης: «Θα βρεθούν τρόποι ώστε να βοηθηθούν όλοι οι πληγέντες συμπολίτες μας»

Σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες του κράτους

arta

«Μέλημα της κυβέρνησης είναι αμέσως μετά την καταγραφή των ζημιών να βρεθούν τρόποι ώστε να βοηθηθούν όλοι οι πληγέντες συμπολίτες μας», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Άρτας για να εκτιμηθεί η έκτακτη κατάσταση από την σφοδρή κακοκαιρία στο νομό.

Ο κ. Σπίρτζης είπε ότι ήρθε στην Άρτα με εντολή του Πρωθυπουργού και ότι απόψε θα βρίσκονται σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες του κράτους ώστε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Ακόμη τόνισε ότι ήδη βρίσκονται στην Άρτα μηχανικοί από το υπουργείο Πολιτισμού που θα ασχοληθούν με το γεφύρι τη Πλάκας που κατέρρευσε και συμπλήρωσε ότι φτάνει στη περιοχή και κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν και οι τρεις βουλευτές Άρτας, ο δήμαρχος Αρταίων και υπηρεσιακοί παράγοντες της Αντιπεριφέρειας και του δήμου. Αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία με απόφαση του δήμου ενώ όλη τη νύχτα, όπως διαβεβαιώνεται, θα περιπολούν, για λόγους ασφαλείας, ακόμη και στις περιοχές που έχουν εκκενωθεί, αστυνομικές δυνάμεις.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By