Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Spotify: Εξαγοράζει το παιχνίδι αναγνώρισης μουσικής Heardle

Το Spotify ανακοίνωσε την Τρίτη την εξαγορά του Heardle, ενός νέου παιχνιδιού αναγνώρισης μουσικής, για άγνωστο χρηματικό ποσό.

Αυτή η συμφωνία κάνει την streaming υπηρεσία πιο διαδραστική, καθώς επενδύει σε βίντεο, ζωντανή ροή (livestreaming) και πόντκαστ σε μια προσπάθεια να διαφοροποιήσει τις ροές εσόδων του.

Σημειώνεται ότι το Heardle ζητεί από τους χρήστες του Spotify να μαντέψουν ένα τραγούδι με βάση τις πρώτες του νότες. Οι χρήστες μπορούν να παίξουν μόνο μια φορά την ημέρα και έχουν έξι ευκαιρίες να μαντέψουν το τραγούδι.

Το Spotify ανακοίνωσε ότι «εκατομμύρια» άνθρωποι παίζουν Heardle, αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες όσον αφορά τον αριθμό ή τις ηλικίες των παικτών.

Μετά την εξαγορά του Spotify, το Heardle θα παραμείνει ένα παιχνίδι που θα παίζεται δωρεάν. Η μόνη αλλαγή είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν να ακούσουν ολόκληρο το τραγούδι στην streaming υπηρεσία όταν ολοκληρώσουν το παιχνίδι.

Το Heardle είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, τη Βρετανία, την Ιρλανδία, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία. Το Spotify ανακοίνωσε ότι στο μέλλον, το παιχνίδι θα επεκταθεί σε περισσότερες αγορές.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By