Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Σπουδαία κίνηση Σακελλαροπούλου: Το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές! «Είμαι δίπλα σας»

Μετά το μήνυμά της προς όλους τους Έλληνες, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε μια ακόμη σπουδαία και άκρως συμβολική κίνηση.

Έστειλε μήνυμα στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν τη μάχη κατά του κορονοϊού πως εκείνη, η πρώτη πολίτης της χώρας, τους ευχαριστεί και είναι δίπλα τους.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της, την προσωπική της ευγνωμοσύνη αλλά και όλων των Ελλήνων σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Παθολογίας-Λοιμώξεων, εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για το νέο κορονοϊό, Χαράλαμπο Γώγο καθηγητή Παθολογίας Λοιμωδών νοσημάτων Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και Δημήτρη Μπούμπα καθηγητή Παθολογίας Ρευματολογίας Διευθυντή Δ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν».

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τους επιστήμονες να μεταφέρουν σε όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης, τις θερμές της ευχαριστίες για το δύσκολο έργο που επιτελούν. Τόνισε ότι συμμερίζεται απόλυτα τις αγωνίες τους και υπογράμμισε ότι θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε μήνυμά της και προς όλους τους Έλληνες, τονίζει την ανάγκη να ακολουθούν, όλοι, πιστά τις οδηγίες και την ενημέρωση των επιστημόνων και των αρμόδιων αρχών.

«Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που δοκιμάζονται οι αντοχές της κοινωνίας μας δεν υπάρχουν περιθώρια για παραπληροφόρηση και εύκολη υιοθέτηση αστήρικτων θεωριών, που καλλιεργούν τον πανικό. Με υπευθυνότητα, πειθαρχία, αλλά και αισιοδοξία, θα καταφέρουμε -τόνισε- να αντιμετωπίσουμε και αυτή την παγκόσμια απειλή» τονίζεται από την Προεδρία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By