Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Στ. Θεοδωράκης: «Ελπίζω ότι θα έχουμε καλά νέα την Παρασκευή»

«Είμαστε στο πλευρό της Κυβέρνησης» ανέφερε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

theodorakis

Ελπίζω ότι την Παρασκευή θα έχουμε καλά νέα, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, επισημαίνοντας πάντως ότι αυτό εξαρτάται και από τις προτάσεις που θα καταθέσει η κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Θεοδωράκης έκανε γνωστό πως το ελληνικό αίτημα για την παράταση της δανειακής σύμβασης και για τις μεταρρυθμίσεις που έχει σκοπό να προτείνει η κυβέρνηση θα κατατεθεί αύριο Πέμπτη, ενώ σημείωσε ότι πιστεύει πως «ο Αλέξης Τσίπρας έχει κατανοήσει ότι διαπραγματεύομαστε σκληρά, αλλά πάνω από όλα για να παραμείνει η χώρα στο κεντρο της Ευρώπης».

Όπως είπε, το Ποτάμι στηρίζει τη διαπραγματευτική προσπάθεια της χώρας, «είμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης σε αυτήν την εθνική προσπάθεια, δεν όμως έχουμε και πολύ χρόνο, πρέπει να τελειώνουμε με τις διαπραγματεύσεις και να μπούμε στην ουσία, που είναι η ανόθρωση της οικονομίας, να περάσουμε δηλαδή στο παρασύνθημα, που είναι δουλειές, δουλειές, δουλειές». «Εκεί θα δώσει εξετάσεις η κυβέρνηση» συμπλήρωσε.

Ο κ. Θεοδωράκης έκανε επίσης ειδική αναφορά στο ζήτημα της Παιδείας, λέγοντας ότι η προσπάθεια να καταργηθούν τα πρότυπα σχολεία είναι εκτός λογικής.

Σημείωσε πάντως ότι ο κ. Τσίπρας τον διαβεβαίωσε ότι στο θέμα της παιδείας πρέπει να γίνει μια εθνική συζήτηση και πως όλα θα συζητηθούν.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By