Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Στ.Θεοδωράκης: «Όλοι πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε και ιδιαίτερα οι νέοι»

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης

theodorakis-potamidd

Με στενούς φίλους και συνεργάτες του, καθώς και με υποψήφιους βουλευτές του κόμματος του και δημοσιογράφους που κάλυψαν την προεκλογική του εκστρατεία, επέλεξε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης να περάσει το μεσημέρι μερικές ώρες χαλάρωσης, λίγο πριν ταξιδέψει για τα Χανιά, εκλογική περιφέρεια στην οποία θα είναι υποψήφιος και από την οποία θα επιστρέψει αύριο το μεσημέρι.

Με κρασάκι, μπύρες, μεζέδες και αισιόδοξη διάθεση, ο Σταύρος Θεοδωράκης αντάλλαξε απόψεις και αστειεύτηκε με όλους όσοι είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του και προσήλθαν στο «Φωκιανό», που βρίσκεται απέναντι από το Καλιμάρμαρο.

Ο κ. Θεοδωράκης απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους ψηφοφόρους και ιδιαίτερα τους νέους, να προσέλθουν αύριο στις κάλπες και να ψηφίσουν, ανεξάρτητα όπως τόνισε από την εκλογική προτίμηση που έχουν.

«Υπάρχει κάτι που με στενοχωρεί και είναι ο κοινός μας εχθρός. Δεν φεύγουν για τα χωριά τους οι ψηφοφόροι για να πάνε ψηφίσουν. Κάνω έκκληση σε όλους, ανεξάρτητα ποιο κόμμα στηρίζουν, να πάνε να ψηφίσουν, για να έχουμε μικρή αποχή. Το λέω αυτό ιδιαίτερα προς τους νέους ψηφοφόρους. Γιατί είναι έγκλημα να αποφασίζουν οι γιαγιάδες τους για αυτούς» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By