Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020

Στα Public επιλέγεις laptop και κερδίζεις 20% €πιστροφή!

Τώρα στα Public, τα μεγαλύτερα καταστήματα Ψυχαγωγίας και Τεχνολογίας, σας περιμένει το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobankγια να επιλέξετε το laptopπου σας ταιριάζει και να κερδίσετε 20% €πιστροφήστις  αγορές σας,χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές& χρεωστικέςκάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι κάτοχοι πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή, θα κερδίζουν 20% €πιστροφήγια κάθε αγοράlaptop αξίας 499€ και άνω  στα καταστήματα Public& στο public.gr, από 21/09 έως και 30/09.

Τώρα επισκέπτεσαι ένα από τα 54καταστήματαPublic που βρίσκεται δίπλα σου, επιλέγεις ανάμεσα  σε χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας όπως tablets, τηλεοράσεις, smartphones και notebooks, αλλά  και προϊόντα ψυχαγωγίας όπως βιβλία, games, παιδικά παιχνίδια, cd, dvd, και πραγματοποιώντας τις αγορές σου με πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «€πιστροφή»επωφελείσαι ακόμα περισσότερο από τις αγορές σου! Μπορείς να εξαργυρώσεις τα διαθέσιμα ευρώ πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές σου.

Η προωθητική ενέργεια 20% €πιστροφή σε laptopsισχύει για αγορές στα φυσικά καταστήματα Public αλλά και στο www.public.gr εφόσον η παραλαβή γίνει σε φυσικό κατάστημα Public. Περισσότερα στο http://www.public.gr/cat/corporate/synergasies/eurobank-epistrofi/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «€πιστροφή», καθώς και τα σημεία πώλησης των καταστημάτων Public, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στην εφαρμογή της Eurobank«€πιστροφήapp»  σε οποιοδήποτε κινητό ή tablet/iPad (iOS&android), η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By