Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Σταύρος Θεοδωράκης από ΔΕΘ: Θεωρούμε χρέος μας την αυτόνομη πορεία μας

Όπως είπε  o Σταύρος Θεοδωράκης «η Ελλάδα καταντάει μια χώρα συνταξιούχων, χωρίς μάλιστα να μπορεί να θρέψει τους συνταξιούχους της. 3 στους 4 Έλληνες κάτω των 35 ετών συζητούν να φύγουν»

«Θεωρούμε χρέος μας την αυτόνομη πορεία μας. Να σπάσουμε το εκκρεμές συντηρητικοί – λαϊκιστές, λαϊκιστές – συντηρητικοί», τόνισε κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί στην ΔΕΘ, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αν οι ΑΝΕΛ δεν στηρίξουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό, είναι σαφές ότι δε θα υπάρχει κυβέρνηση και ότι η χώρα θα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Όπως είπε «η Ελλάδα καταντάει μια χώρα συνταξιούχων, χωρίς μάλιστα να μπορεί να θρέψει τους συνταξιούχους της. 3 στους 4 Έλληνες κάτω των 35 ετών συζητούν να φύγουν».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημείωσε ότι πρέπει «να κόψουμε τα άχρηστα τμήματα του δημοσίου. Να ελέγξουμε τις σπατάλες στις κρατικές προμήθειες. Να προστατεύουμε τον έντιμο και ικανό δημόσιο υπάλληλο, κόντρα στους κομματικούς εγκάθετους και την αναξιοκρατία».

«Ακόμη και σήμερα υπάρχουν παιδιά εκτός παιδικών σταθμών», τόνισε και σχολίασε «ο πρωθυπουργός, όμως, έχει γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Τοίχους δηλαδή, υπαλλήλους και φρουρούς».

Αναφερόμενος στην διοργάνωση της ΔΕΘ, είπε: «Θέλουμε μια άλλη ΔΕΘ, χωρίς μονολόγους,έωλες υποσχέσεις & συγκρούσεις στους δρόμους. Έχουμε προτείνει:να έρχονται την ίδια μέρα οι αρχηγοί στην πόλη,να αντιπαρατίθενται για την ανάπτυξη,την παραγωγή νέου πλούτου,την οικονομία. Όπως και στα μεγάλα φόρουμ του εξωτερικού».

Δείτε live 

By